Sunday, 12 May 2013

Evie Tamala - Tunggara (2001)

Artis    : Evie Tamala
Musik : Adjie Benno
Prod.   : New Metro/Blackboard

Side A
A1. ASIH, cipt. Nano S
A2. TUNGGARA, cipt. Evie Tamala/Deddy Odoy
A3. CUMANTEL BAE, cipt. Deddy Oddoy
A4. KANTONG HATE, cipt. Deddy Odoy
A5. MICINTA, cipt. Deddy Oddoy

Side B
B1. CENAH, cipt. Deddy Odoy
B2. EMUT HEULA, cipt. Ade MS
B3. LALAKI, cipt. Wan AS
B4. RUNGSING, cipt. Iin S
B5. SALAM KANGEN, cipt. Cucun Z/Yayat


LIRIK LAGU

TUN664R4

Kasaha abdi nyalindung
nandakeun nguyung
gering ngalanglayung

Kasaha abdi nya muntang
diri nunggelis hirup nyorangan
Cuang cieung abdi keueung
gupuy gapay taya pamuntanga
Cuang ciueng abdi keueung
takdir diri pinganggih kapeurih

Reff:
Engkang rek saati
engkang rek satia
Engkang jalir jangji
luas bibilasan

Engkang bade bela
engkang bade nyaah
Engkang nu sulaya
tega pepegatan

Cinta engkang saliwatan
asih enkang ukur pupulasan
Cinta engkang nu mawa tunggara

M1C1NT4

Cinta kuring ka anjeuna nu tetep manteng dina rasa duh ...
Anjeun nu jadi lamunan, da buktosna emut bae
Cinta kuring ka anjeuna nu tetep manteng din hate duh …
Anjeun nu jadi impian, da buktosna emut bae

Reff:
Nya anjeun kembang impian
nya anjeun kembang pujaan
Nya anjeun geus bibilasan
nya anjeun luas ikhlas pipisahan
Nya anjeun kembang impian
nya anjeun kembang pujaan
Nya anjeun geus bibilasan
nya anjeun luas ikhlas pipisahan
Cinta kuring ka anjeuna ku hanjakal boa laksana
Mungguh geus lain mangsana, cinta geus aya nu boga



* Ane punya kaset "Tunggara" ada double, brg x evieta mania ada yg mau...