Friday, 7 December 2012

Yogya Priangan - Evie Tamala (1996)

 Album Yogya Priyangan ini adalah album pop jawa kedua Evie Tamala. Album pertamanya ( Kangen ) meraih sukses di pasaran di tahun 1993. Masih di bawah bimbingan Manthou’s, album Yogya Priyangan ini juga meraih sukses di pasaran. Selain lagu Yogya Priyangan ini, lagu Ojo Gawe-Gawe yang dipasang di nomer 2 side A ini juga menjadi hits saat itu.

Album Yogya Priyangan ini adalah album pertama yang diproduksi oleh Blackboard ( PT Suara Sentral Sejati )setelah sebelumnya Evie Tamala bergabung dengan MSC Records. 

 
Artis
Evie Tamala
Penata Musik
Manthou’s
Produksi
Blackboard/PT SSS





Daftar laguSide A
Jogja Priyangan, cipt. Manthou’s
Ojo Gawe-Gawe, cipt. Manthou’s
Konglomerat, cipt. Manthou’s
Ojo Takon, cipt. Manthou’s
Mengko Dhisik, cipt. Manthou’s Side B
Klopo Cengkir, cipt. Manthou’s
Jangkrik, cipt. Manthou’s
Transmigrasi, cipt. Manthou’s
Wolak Walik Podho, cipt. Manthou’s
Uthak-Uthak Ugel, cipt. Manthou’s



LIRIK LAGU:


• Jogja Priyangan, cipt. Manthou’s

Sepi, sepi rasaning ati. Tengah ndalu ing tanah priyangan. Rinoso sepining atiku iki, bareng adoh soko sliramu.

Lali, lali tan biso lali. Eling-eling mung katon esemmu. Rikolo sliramu nguntabke aku, ono setasiun tugu.
*
Ibo endahe, ibo endahe kuto Ngayugjo. Kang bisa gawe kepranan atiku.Sapunyere, sapunyere paribasane. Peugat simpae patu rai pateupang deui.


Ojo Gawe-Gawe
, cipt. Manthou’s

Bola bali dikandani, bola bali wis di aturi. Mas,.kok ora digape. Jare ngono kok malah ngene, jare ngene lah kok malah ngono. Mas, iye karepe.

Aku ngulon sampeyan ngetan, nduwe bojo koyo jethungan.Mas,ora karuan. Mbiyen piye saiki kepiye sampeyan wis ngerti dewe. Mas,.ojo gawe-gawe.
*
Saben bengi ditinggal lungo 2x. Aduh Dik, aku dewekan.
Tuku wijen dipangan semut, turu ijen go pakan lemut. Aduh Dik sopo-sopo sing tahan.
Bola bali wis dikandani, bola bali jare wis ngerti. Aduh Mas, jarene ngerti.
Cianjur di Sukabumi, terlanjur jadi penyanyi. Aduh mas jadi penyanyi ( gimana lagi )
( Sabar yo mas, jo kuatir to!.
Sabar-sabar, kowe penak. Aku kecut!)
Ayo ayo bebarengan lan ora perlu sujanan, Mas opo gunane.Sing penting podho ngertine, ngelingi kuwajibane ben tentrem rumah tanggane.