Saturday, 8 December 2012

Evie Tamala - Kangen (1993)

Meskipun Evie Tamala adalah orang Sunda alias Pasundan tetapi bagus sekali berkarakter menyanyikan lagu-lagu berirama Pop Jawa dengan alunan etnik Jawa.Lagu ini pun sukses di pasaran meski ini album pertama untuk Versi Jawa.

Vocal    : Evie Tamala feat Manthous (Bintang Tamu)
Musik   : Manthous
Prod.    : MSC Records


Side A

A1. Kangen, cipt. Manthous
A2. Gaplek Opo Tiwul, cipt. Manthous
A3. Konco Tani, cipt. Manthous  
A4. Anake Pak Dhe, cipt. Manthous
A5. Lho Kok Nekad, cipt. Alex H

Side B

B1. Rasakno, cipt. Is Haryanto
B2. E Cacake,cipt. A. Larso  
B3. Ojo Nglamun, cipt. Manthous
B4. Mudo - Mudi, cipt. A, Larso
B5. Gendulak - Gendulik, cipt. Manthous

LIRIK LAGU
Kangen, cipt. Manthou’s

Pitung sasi lawase nggonku ngenteni, mung sliramu wong bagus kang dadi ati. Rino wengi mung tansah tak impi-impi, jroning ati kangenku setengah mati.
Jenang gulo yo mas yo mbok ojo lali, ngelingono rikolo jaman semono. Sliramu janji aku sedyo ngenteni, lair batin tresnaku terusing ati.
*
Kangen…Wong kangen ngene rasane. Rindu ni ye.. Rindu rindu wong bagus kowe tak tungguKangen…Wong kangen opo tambane. Rindu rindu tambane kudu ketemu
Klopo mudo enake kanggo rujakan, leganono aku kang nandang kasmaran. Mbalung janur wong bagus tak anti anti, Ngusadani wong kangen ndang antuk jampi.

Gaplek Opo Thiwul, cipt. Manthou’s

Njanur gunung Mas kok njanur gunung, kadingaren Mas kok nglamun wae. Malem minggu pantese seneng atine, mesti wae wakuncar koyo sabene.

Jeruk purut Mas dicampur gulo, prengat prengut Mas mikiri opo. Kemangi Mas, dipundung klopo, kadung janji jebul ra biso teko.
*Gaplek…
( aku pilih gaplek tiwul dik) Thiwul.… ( pilih gaplek opo tiwul ). Yen lagi bokek Mas, ora biso ngebul.
Gaplek…
( aku pilih gaplek tiwul dik ) Thiwul… ( pilih gaplek opo tiwul ) Duit entek pacar digondol bajul.
Sama juga, sami mawon, wis kadung rusak sido ora kelakon.